Altid med på rejsen
Erhvervsrejse af højeste kvalitet

6.

NOV

2017

Den professionelle eventrejse

 

Relationer mellem forretningsfolk betyder meget. En måde at
opbygge relationerne i dag sker ved, at flere dyrker sport
sammen og nogle tager på rejser. Second Wave planlagde og
gennemførte en eksklusiv rejse for en gruppe cykelentusiaster,
og brugte TripMe Event til at have en professionel og effektiv
måde at samle alle på en digital platform.

Second Wave laver skræddersyede rejser til erhvervslivet af højeste kvalitet . Deltagere på rejser arrangeret af Second Wave véd, at de ikke behøver at tænke på andet end den gode oplevelse, for alt er planlagt og på plads. På den baggrund passer TripMe rigtig godt ind i Second Waves koncept.

Second Wave planlagde og gennemførte en relationsaktivitet for erhvervsledere som deler glæden ved cykling. Alle deltagerne havde trænet sammen hjemmefra med professionelle trænere og vejledning, så alle var klar til en god, spændende og lærerig rejse. Alle informationer om turen kunne ses i TripMe Event App og var tilgængelig for deltagerne hele tiden. Også på cyklen, hvor der ikke altid er plads til andet end en mobiltelefon i det stramme cykeltøj.

Efter hjemkomsten var tilfredsheden stor hos alle over den skønne tur og ikke mindst adgangen til alle informationerne via TripMe Event App. Sørens oplevelse var:

Det er en god måde at samle al informationen om rejsen, deltagerne mm på. Det er en eksklusiv og professionel oplevelse for deltagelserne at modtage en mail med login til app’en, hvor både billeder og tekst får det hele til at fremstå som vel-organiseret og meget professionelt.

Feedback fra deltagerne var:

Det er let at navigere i, alt er overskueligt og det er gode informationer.

Hver rejse er en gruppe for sig selv, som kun de inviterede og arrangøren har adgang til. Al koordination og kommunikation sker direkte til de relevante personer.
TripMe Event er en cloudservice med en app for event- og grupperejser, som med sine mange funktioner understøtter en effektiv gennemførelse af events, hvor koordination, kommunikation, høj service og adgang til information opfylder deltagernes forventninger til et professionelt arrangement.

 

Printvenlig version

Den mobile udvikling betyder store ændringer for rejsebranchen.
Udfyld og hold dig ajour:
Flere dokumenter
Kunderne siger..
Vasaløbet er langt mere end 90 km
1 år før Vasaløbet i Sverige løbes, går forberedelserne i gang. 4 busser, 4 overnatningssteder, 2 byer, +130 deltagere, tilmeldinger og masser af praktiske informationer skal koordineres og alle deltagerne skal informeres. Det er en kort rejse, med mange detaljer. TripMe RejseService hjalp både arrangør og deltagere.
Kunderne siger..
Helt styr på skiene - og skiferien
Når skirejsen står for døren skal alting fungere og være godt planlagt. I en skiklub som arrangerer mange rejser hvert år, og det er private personer der hver især planlægger turen, er det en stor udfordring. Stine valgte at bruge TripMe’s rejseservice til at lette en række af opgaverne under afholdelse af skiferien for 100 deltagere.
Kunderne siger..
Erhvervsrejse af højeste kvalitet
Når Second Wave arrangerer erhvervsrejser er der styr på alt. På en rejse til Italien for cykelglade erhvervsledere var TripMe RejseApp med til at give en eksklusiv og professionel oplevelse for deltagerne. Hele programmet og detaljer om rejseplan og meget mere var dermed altid med i lommen - også på det stramme cykeltøj under et cykelløb.
Værd at vide
Nyt fra branchen
Her lægger vi link til hvad andre skriver dels om relaterede ting i rejsebranchen, dels inden for app udvikling og den digital udviling i rejsebranceh.
Følg den mobile udvikling

Læs digitalerejsende.dk

Digitalerejsende.dk skrives af Jan, grundlægger af TripMe
Referencer
Second Wave Idræftsklub Skiklubben Hareskov Danmarks Skiforbund
Kontakt os
Find ud af hvor let og hurtigt du kommer i gang med TripMe!
Park Alle 30
3650 Ølstykke
Danmark
info@tripme.dk
+45 6065 9191
TripMe.dk varemærket ejes af
NoteMe Aps, CVR nr. 29315205
Vi kontakter også gerne dig. Skriv blot kontaktinfo her:
Reset