Altid med på rejsen
Kom tæt på kunderne - med mobile app's

4.

AUG

2016
App’s indflydelse på mobilen
De mobile enheder er meget hurtigt blevet alle mands eje, fordi de giver så mange muligheder og så mange fordele. Uanset tid og sted er det muligt at afklare næsten ethvert spørgsmål. Det giver brugerne en oplevelse af frihed og uafhængighed. Med en lille skærm er der behov for at tænke anderledes i forhold til traditionelle applikationer til computere. En app til en mobil enhed skal være skræddersyet med et interface som kan anvendes med få fingertryk på den lille skærm. Ingen mus, ingen avancerede funktioner. Deri ligger skønheden - det er så let.....
Ønsker du hele dokumentet?
Udfyld og modtag dokumentet på e-mail.
Flere dokumenter
Bliv klogere
Aktive sportsfolk vælger TripMe
Sportsfolk tager jævnligt til udlandet for at søge nye udfordringer. Esbjerg Politi Idrætsforening tog til Færøerne for at løbe orienteringsløb. Med TripMe RejseService sparede rejselederen tid med at informere alle. Deltagerne satte pris på information om seværdigheder og så steder de ellers ikke havde hørt om.
Faktablad
TripMe RejseApp
TripMe RejseApp er en komplet løsning til at etablere og holde kontakten mellem rejsearrangør, rejseledere og de rejsende under hele rejsen. Løsningen giver dig som rejsearrangør en effektiv platform til at være med i lommen hos den rejsende med uptodate informationer.
Bliv klogere
Nyt fra branchen
Her lægger vi link til hvad andre skriver dels om relaterede ting i rejsebranchen, dels inden for app udvikling og den digital udviling i rejsebranceh.
Bliv klogere
Kom tæt på kunderne - med mobile app's
App's til mobile enheder er i stærk udvikling. Der sker meget på området, både teknisk og på brugersiden. Forståelsen for de mange elementer er afgørende for at få succes, dvs. at en app bliver anvendt af kunderne og forbliver installeret på den mobile enhed.
Følg app-udviklingen i rejsebranchen.

Modtag vores nyheder!

Dine data bliver kun anvendt af TripMe og ikke delt med andre.
Kontakt os
Find ud af hvor let og hurtigt du kommer i gang med TripMe!
Park Alle 30
3650 Ølstykke
Danmark
info@tripme.dk
+45 6065 9191
TripMe.dk varemærket ejes af
NoteMe Aps, CVR nr. 29315205
Vi kontakter også gerne dig. Skriv blot kontaktinfo her:
Reset